TISZABURA

keres

A tartalomhoz

Főmenü:


Győzike Tiszaburán

Napjaink > Ez történt...


Mint korábban beszámoltunk róla, községünk önkormányzata és a
Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend között nemrég született megállapodás községünk leghátrányosabb helyzetben lévő lakóinak támogatására.


Ennek jegyében - a Lovagrend vezetőinek közreműködésével - március 28-án látogatott el községünkbe Gáspár Győző és édesapja, aki az Éhező Gyermekekért Alapítvány egyik vezetője, s évente több alakalommal ajándékok osztásával, különböző jótékonysági akciók szervezésével örvendezteti meg a nehéz helyzetben élő fiatalokat.

Az ünnepelt médiasztár, a lovagrend és gyermekjóléti szervezet képviselői először községünk óvodájába látogattak el. Közvetlenségükkel, jó kedélyükkel remek hangulatot teremtettek, s "Győzike" és édesapja több tízezer forint értékű gyermekjáték és könyv kiosztásával tette felejthetetlenné ezt a délelőttöt az apróságok számára. A program zárásaként a művész rajongói közül a legszerencsésebbeket könyveinek egy-egy dedikált példányával örvendeztette meg.

Ezt követően a hozzánk ellátogató illusztris személyiségeket a községháza nagytermében állófogadáson láttuk vendégül. A polgármester úr köszöntőjében hangsúlyozta a kezdeményezés fontosságát, s megköszönte a Lovagrend és az alapítvány munkatársainak segítségét, áldozatkész munkáját.

A nagyközönség által leginkább várt eseményre tizenegy órakor került sor, amikor is a Művelődési Ház színpadán Gáspár Győző lépett fel. Legismertebb melódiáinak dallamára a fiatalsággal (s néhány hölgyrajongójával) együtt ropta a táncot, s osztogatta autogramjait a tizenéveseknek.

A jó hangulata rendezvény zárásaként vendégeink - megköszönve a vendéglátást - azon reményüknek is hangot adtak, hogy nemsokára ismét ellátogatnak majd községünkbe, s újból emlékezetes élményeket szereznek majd a tiszaburai fiatalok és a község lakói számára.Kezdőlap | Tiszabura | Intézmények | Napjaink | Tallózó | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe