TISZABURA

keres

A tartalomhoz

Főmenü:


eMagyarország program

Tiszabura > eMagyarország Pont


eMagyarország Program bemutatása


A 2003-ban indult útjára az eMagyarország Program, amely 2007-ben új lendületet kapott. 2007-ben a GKM áttekintette a program eddigi eredményeit, döntött az évek során hatékonynak bizonyuló elemek kibővítéséről, és létrehozta az eTanácsadói rendszert.
A program egyik legfontosabb új eleme az ún. az eTanácsadói rendszer bevezetése. Az eTanácsadók szakértő segítséget nyújtanak az eMagyarország pontokon valamennyi érdeklődőnek.

2003-ban a Magyar Információs Társadalmi Stratégia részeként - a
"Hozzáférést mindenkinek" jelszó égisze alatt az országban összesen háromezernél is több közösségi internet-hozzáférési pont jött létre. A program legfontosabb eleme, hogy a számítógépet és az internetet megismertesse a társadalom széles rétegével, csökkentse a digitális szakadékot, azaz nőjön a modern infokommunikációs eszközöket használók és felhasználók tábora.

A hozzáférés megteremtése után kulcskérdéssé a hozzáértés megteremtése vált, amely újabb szempontokkal bővítette a programot.
A program - új irányvonalaival, célkitűzéseivel, és megtett lépéseivel - biztosíték arra, hogy hazánkban is megvalósul az esélyegyenlőség javításához széles körűen hozzájáruló, kiterjedt társadalmi bázisra épülő információs társadalom.

Központi szerv elérhetősége:Központi helpdesk telefon:

Fax:

e-mail:

NT Nonprofit Közhasznú Kft. -
eMagyarország Centrum
1398 Budapest, Pf. 570

06 (1) 413-77754

06 (1) 321-7819

info@emagyarorszag.huHit Counter

Kezdőlap | Tiszabura | Intézmények | Napjaink | Tallózó | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe