TISZABURA

keres

A tartalomhoz

Főmenü:


Berrár kupa 2009

Napjaink > Sportos hírek

X. Dr. Berrár Mihály Vándorkupa U-9-es korosztály

2009. Augusztus 29.

Ismételten óriási sikerrel zárult a Dr. Berrár Gyermeklabdarúgó Kupa. Húsz csapat, közel négyszáz gyermeklabdarúgó, s közel kétezer néző (szülő) izgulhatta végig az egész napos eseményt. Délelőtt tíz órakor Farkas László polgármester és Dr. Fenyvesi Máté, a torna fővédnöke nyitotta meg a rendezvényt, mely 4 pályán, 4 csoportban zajlot.
A csoportküzdelmek után a csapatvezetőket állófogadáson, míg az összes résztvevő gyermeket szendvicsekkel, frissí-tőkkel vendégelte meg a szervezőbizottság. Az állófogadáson megemlékeztek, és ajándékok-kal kedveskedtek a szervezők, azoknak, akik lehetővé tették az 1987-es indulást, mely akkor Magyarországon egyedülálló volt. Az okleve-leket és emlékérmeket Farkas László polgár-mester és Nagy Imre a TSE elnöke adták át. Elismerésben részesült: Rendek Sándor, az ÁMK igazgatója; Szekeres János, tanácselnök, majd polgármester; Nagy István, a Pe-tőfi MgTSz elnöke, Dr. Rénes Imre, községi állatorvos, Tiszabura díszpolgára és Kővári László, nyugalmazott testnevelő, a Megyei Sportbizottság nyugalmazott elnöke, Majoros Attila, a Góliát McDonalds FC területi képvi-selője, jelenleg az MGLSZ titkára, és Kővári Lászlóné, nyugalmazott testnevelő tanár, a Gó-liát McDonalds FC területi vezetője. Díszórát kapott Dr. Fenyvesi Máté, az FTC 75-szörös válogatott labdarúgója, aki 1987 óta áll a torna támogatása mögött.
Ajándékkosárral ismerték el Tárcza Zoltán nyugdíjas testnevelő tanár - a torna megálmodója, és szervezője 23 éves alkotó munkáját.

Kezdőlap | Tiszabura | Intézmények | Napjaink | Tallózó | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe