TISZABURA

keres

A tartalomhoz

Főmenü:


Szent István ünnepén

 

 

(idén Réti Cintia érdemelte ki a legszebbnek járó "pálmát", második Túró Inez Fruzsina, bronzérmes Balogh Virág), s sokakat mozgósított a régi hagyományokat feleleveníteni kívánó családi vetélkedő, amely sokáig emlékezetes lesz a furfangos próbákat teljesítő családi "team"-ek számára, Csóré "Béci" záró programjával együtt, ahol "Béci" igazolta, hogy az alma valóban nem eshet messze a fájától.
Az ünnep így remélhetőleg feledtette az összes zavaró "közjátékot", amiért feltétlenül köszönet illeti a szervezőket, s azt a sok-sok segítőt (Baksa Jánosné és Nagy Andrea műsoraink állandó háziasszonyaivá váltak), akik évek óta tevékeny részesei hasonló rendezvényeinknek. A teljesség igénye nélkül: Köszönjük Váradiné Ferencz Veronika és Kiss Jánosné óvodáscsoportjának szereplését, Pozák Roland (Sarkadi Csaba szintetizátorjátékával kísért), népszerű melódiáit, illetve helyi ünnepségeink állandó lemezlovasának, Nagy Rolandnak a közreműködését.
Így, a nap összes búját feledve, mindenki csak a szépre emlékezett, amihez természetesen hozzájárult a talpalávalót késő estig, igényes színvonallal biztosító diszkó műsor, s az államalapításunknak, s az új kenyérnek már hagyományosan tisztelgő tűzijáték.

 

 


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe