TISZABURA

keres

A tartalomhoz

Főmenü:


Adósságrendezés

Intézmények


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság 4.Apk.16-10-000002/12. sz. határozata (2011. június 1.) adósságrendezés megindításának közzétételéről

A bíróság elrendeli annak a Cégközlönyben való közzétételét, hogy a(z) 2011. május 27. napján jogerőre emelkedett végzésével a(z)
Tiszaburai Községi Önkormányzat (5235 Tiszabura, Kossuth út 52.) adósságrendezés megindítását elrendelte.
Az adósságrendezési eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja: 2010. október 1.
Az adósságrendezés megindításának időpontja a végzés Cégközlönyben történő megjelenésének napja.
A bíróság által kijelölt pénzügyi gondnok: KELET-HOLDING Gazdasági Tanácsadó Zrt., 1024 Budapest, Retek út 10. I/3.

A bíróság felhívja a kérelmező helyi önkormányzat hitelezőit, hogy az adós önkormányzattal, vagy költségvetési szervével szembeni ismert, vagy összegszerűségében ismeretlen, illetve összegszerűségében változó fennálló (lejárt és le nem járt) követeléseiket az adósságrendezés megindítását elrendelő végzés közzétételétől számított 60 napon belül a pénzügyi gondnoknak - bizonyítékaikat is csatolva - jelentsék be.
A hitelezői igények bejelentésére rendelkezésre álló 60 napos határidő elmulasztása esetén a hitelezők fennálló (lejárt és le nem járt) követeléseiket azonnali beszedési megbízás benyújtása, végrehajtás és adósságrendezési eljárás kezdeményezése útján csak az adósságrendezési eljárás jogerős befejezését követő 2 év eltelte után érvényesíthetik.

A közzététel időpontja: 2011. június 1.
Kezdőlap | Tiszabura | Intézmények | Napjaink | Tallózó | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe